Sandwich cu sfecla rosie si telemea

de aziz in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2012 | 1690 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am mai spus cat de mult imi place sfecla rosie...... asa se face ca cel putin o data pe saptamana o am in program :))De data aceasta este in sandwich si nu oricum ci prajita ....

 

INGREDIENTE

  • o sfecla rosie mare
  • branza sarata sau feta
  • ceva boabe de rodie
  • o mana faina de porumb
  • ulei pentru prajit 
  • paine neagra cu seminte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu sfecla rosie si telemea:

Mai intai punem sfecla invelita in folie de aluminium la cuptor. Eu pun temperatura maxima si in 30-40 minute treaba-i gata :)) Booon ...curatam sfecla, uleiul il incingem in tigaie, taiem felii de sfecla le dam prin faina de porumb amestecata cu un picut de sare si punem la prajit. Cand scoatem feliile nu este neaparat sa le punem pe hartie absorbanta, punem intr-o caserola cu capac si taiem peste ele un catel de usturoi, punem capacul si lasam 10 minute. Apoi taiem felii de feta asezam frumos pe paine adaugam bobite de rodie si sfecla. Si rasfatul poate sa inceapa ......:))v-am convins?!!..:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu sfecla rosie si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MIUTA 1

10.02.2012, 11:01

Arata tare bine,imi placeeeee

jolygina 1

10.02.2012, 15:05

aziz 1

10.02.2012, 16:43

multumesc de vizita tuturor,o zi frumoasa va doresc!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu somon si zucchini