Sandwich cu surpriza

de Adele in Prajituri, 28 Mai 2014 | 874 vizualizari

 

Ceva rapid ,racoros si de ce nu si gusots ;)

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri ulei.
  • 2 linguri cafea .
  • O jumatate de lingurita de praf de copt.
  • Crema:
  • inghetata.
  • Decor:
  • ciocolata.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu surpriza:

Intr-un vas batem ouale cu zahar si ulei pana devin spuma,punem cafeaua(lichida) ,adaugam faina si praful de copt.Amestecam bine si punem intr-o tava patrata ,dam la cuptor pentru 10 -15 minute la 180°-


Cand blatul este racit bine cu un inel de inox formam cercuri,le umplem cu inghetata si inchidem cu blat.Deasupra punem ciocolata topita.


Se decoreaza dupa gust.


 

TIPS-URI

1

Se pregatesc cu catvea minute inainte de a fii servite.

2

Se poate folosi si frisca,fructe etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

28.05.2014, 21:03

Mmmm delicioase

MotanLaOale 1

28.05.2014, 21:42

Adele 1

28.05.2014, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de nuci caramelizate