Sandwich Flammkuchen-Toast

de Cris2711 in Sandvisuri, 22 Mai 2016 | 5698 vizualizari

 

In general imi place Flammkuchen, iar pentru astazi am ales versiunea Toast, calde sunt atat de bune! Am mancat cu ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 8 felii de toast mai mari
  • 150-200 g sunca afumata taiata cubulete mici
  • 200 g creme fraiche
  • 150 gr branza rasa Emmentaler
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich Flammkuchen-Toast:

Ceapa verde se taie rondele.


Cuptorul se pregateste la 175° C.


Intr-un castron, de marime mijlocie, se combina ingredientele de mai sus.


Se formeaza o crema mai consistenta.


Se pun feliile de Toast pe tava de cuptor, apoi se pune cu lingura crema deasupra.


Se dau la cuptor pana se rumenesc.


Cand sunt gata, se servesc imediat.

 

TIPS-URI

1

Eu am pus pe feliile de Toast si putin ulei de masline inainte de a orna cu crema.

2

Am mancat cu ceapa verde dar e bun si cu rosii.

3

Un pahar de vin se potriveste alaturi de Toast.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich Flammkuchen-Toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Cris2711 1

25.06.2016, 12:46

Rocsi,Andra,Mihaela

Cris2711 1

25.06.2016, 12:47

Mamaie,Bya,Dia
Mirela,Cleme,Roxana
Buni,Motanel

Ksenya 1

11.08.2016, 10:30

Ce faina e! Trebuie s-o fac si eu musai!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea