Sangria alba

de cristina1985 in Bauturi, 5 Oct 2021 | 2720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 ml vin alb
  • 300 ml sirop din compotul de ananas (conserva a avut 825 g )
  • 3 lg zahar alb
  • Fructe:
  • 3-4 rondele mari de ananas
  • mango (copt)
  • 1 para
  • struguri
  • Optional:
  • zmeura
  • frunze proaspete de menta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria alba:

     Se pune vinul intr-o oala. Se curata mango si para de coaja si se taie cubulete . Se pun fructele in vasul cu vin ,alaturi de  3-4 rondele de ananas (taiate) si struguri. Se adauga 3 lg zahar (in cazul in care vinul este dulce ,puneti mai putin zahar ) si 300 ml sirop din compotul de ananas.Cine doreste, poate folosi frunze de menta.

Se tine la frigider 4 ore,apoi se strecoara printr-o sita si se poate servi. La final, am avut 850 ml sangria.

 

TIPS-URI

1

Se poate decora cu zmeura sau fructe de padure (proaspete,pentru a nu colora sangria).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de visine