Saramura de caras

de nico15 in Crap / Caras, 13 Noi 2010 | 4486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Carasi
  • 2-3 rosii
  • 1-2 ardei iuti
  • 4-5 catei de usturoi
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper
  • condimente pentru peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de caras:

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din nou si se pun pe hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de apa. Se frige pe tabla pe care a fost pusa un strat de sare grunjoasa si se aseaza pestele peste. Se pun la fript pe ambele parti, se va verifica in permanenta, si rosiile se pun la copt pe tabla, se poate frige si pe grill dar dispare stratul de sare. Se lasa aproximativ 20-30 de minute daca nu este facut se mai lasa la fript focul va fi mediu.

Se trece la prepararea saramurei, se pune apa la fiert se sareaza, se toaca marunt 1-2 ardei iuti, se zdrobeste usturoiu si se adauga, se lasa sa fiarba, se adauga rosiile coapte dupa ce au fost decojite si taiate in felii, se adauga patrunjelul si se mai fierbe cam 5 minute.
Pofta Buna.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Saramura de caras-0
Saramura de caras-1
Saramura de caras-2
Saramura de caras-3
Saramura de caras-4
Saramura de caras-5
Saramura de caras-6

COMENTARII (12)

nico15

nico15 1

15.11.2010, 05:27

Sunteti invitatele meleeeeeeeeeeeeee

vanilla

vanilla 1

15.11.2010, 12:14

5 furcu!!!

pompierulpescar

pompierulpescar 1

26.08.2011, 18:10

Excelent. Daca imi permiteti: se poate pune si adrei gras copt in zeama. Pestele se da in cateva clocote si ......se serveste a doua zi. Este excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!