Saramura de caras

de nico15 in Crap / Caras, 13 Noi 2010 | 7863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 Carasi
  • 2-3 rosii
  • 1-2 ardei iuti
  • 4-5 catei de usturoi
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper
  • condimente pentru peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de caras:

Se iau 2 carasi se spala se despica pe burta, se curata inauntru NU se curata solzii, se spala din nou si se pun pe hartie absorbanta pentru a absorbi excesul de apa. Se frige pe tabla pe care a fost pusa un strat de sare grunjoasa si se aseaza pestele peste. Se pun la fript pe ambele parti, se va verifica in permanenta, si rosiile se pun la copt pe tabla, se poate frige si pe grill dar dispare stratul de sare. Se lasa aproximativ 20-30 de minute daca nu este facut se mai lasa la fript focul va fi mediu.



Se trece la prepararea saramurei, se pune apa la fiert se sareaza, se toaca marunt 1-2 ardei iuti, se zdrobeste usturoiu si se adauga, se lasa sa fiarba, se adauga rosiile coapte dupa ce au fost decojite si taiate in felii, se adauga patrunjelul si se mai fierbe cam 5 minute.

Pofta Buna.



Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nico15 1

15.11.2010, 05:27

Sunteti invitatele meleeeeeeeeeeeeee

vanilla 1

15.11.2010, 12:14

5 furcu!!!

pompierulpescar 1

26.08.2011, 18:10

Excelent. Daca imi permiteti: se poate pune si adrei gras copt in zeama. Pestele se da in cateva clocote si ......se serveste a doua zi. Este excelent

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

Gem de zmeura cu lavanda

pe 08.07 la 11:51

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap