Saramura de crap

de ianculubita in Crap / Caras, 21 Noi 2013 | 3196 vizualizari

 

Probabil va intrebati mereu de ce am foarte multe retete cu peste;ei bine,va spun ca locuiesc pe malul Dunarii!!
Acum va invit la o saramura de crap de Dunare asa cum o fac eu;nu este nici pescareasca,nici dobrogeana,este marca-lulu!! cam tarziu nu???

 

INGREDIENTE

  • burta de crap
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • putin cimbru
  • 1 lingurita vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

Burta spalata, portionata, pudrata cu sare, dupa ce s-a odihnit cateva minute, o punem pe gratar impreuna cu rosiile.


In acest timp punem intr-un vas 2 cani cu apa, vegeta, ardei iute, cimbru, iar dupa ce a clocotit punem pestele. Dupa 2-3 minute adaugam usturoiul pisat si amestecat cu rosiile decojite si pasate.


Servim saramura cum altfel, decat cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

21.11.2013, 20:50

Ligia Bxl 1

21.11.2013, 22:15

ianculubita 1

23.11.2013, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap / caras