Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Probabil va intrebati mereu de ce am foarte multe retete cu peste;ei bine,va spun ca locuiesc pe malul Dunarii!!
Acum va invit la o saramura de crap de Dunare asa cum o fac eu;nu este nici pescareasca,nici dobrogeana,este marca-lulu!! cam tarziu nu???
Burta spalata, portionata, pudrata cu sare, dupa ce s-a odihnit cateva minute, o punem pe gratar impreuna cu rosiile.
In acest timp punem intr-un vas 2 cani cu apa, vegeta, ardei iute, cimbru, iar dupa ce a clocotit punem pestele. Dupa 2-3 minute adaugam usturoiul pisat si amestecat cu rosiile decojite si pasate.
Servim saramura cum altfel, decat cu mamaliguta.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult