Saramura de crap

de ianculubita in Crap / Caras, 21 Noi 2013 | 5412 vizualizari

 

Probabil va intrebati mereu de ce am foarte multe retete cu peste;ei bine,va spun ca locuiesc pe malul Dunarii!!
Acum va invit la o saramura de crap de Dunare asa cum o fac eu;nu este nici pescareasca,nici dobrogeana,este marca-lulu!! cam tarziu nu???

 

INGREDIENTE

  • burta de crap
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • putin cimbru
  • 1 lingurita vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

Burta spalata, portionata, pudrata cu sare, dupa ce s-a odihnit cateva minute, o punem pe gratar impreuna cu rosiile.

In acest timp punem intr-un vas 2 cani cu apa, vegeta, ardei iute, cimbru, iar dupa ce a clocotit punem pestele. Dupa 2-3 minute adaugam usturoiul pisat si amestecat cu rosiile decojite si pasate.

Servim saramura cum altfel, decat cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap la gratar