Saramura de crap

de mihaelar63 in Crap / Caras, 27 Iun 2010 | 5279 vizualizari

 

Saptamana trecuta am servit la un restaurant saramura de crap . Cum nu am bucatarisit niciodata asa ceva si am ,, gasit '' crap oglinda mi-am indeplinit aceasta dorinta mai veche !!!! Fara falsa modestie , sustin ca saramura mea a iesit de 10 ori mai buna decat oricare alta , barbatu-mio repeta intruna ,, ce buna e '' .!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda proaspat [ 1.5kg]
  • ulei
  • sare [ de mare grunjuroasa ]
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 4 ardei iuti
  • 4 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 l supa legume
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

  1. pestele se curata , se portioneaza, se sareaza, se unge cu putin ulei si se prajeste pe gril pana prinde crusta si o frumoasa culoare aurie l [langa el coaceti si rosiile si ardeii ]
  2. supa de legume se infierbanta si se pune in ea usturoiul pisat sare, otet dupa gust , ceapa rosie curatata si  taiata feliute , verdeturile tocate;,rosiile, ardeii copti se decojesc si se taie cuburi adaugandu-se de asemenea la saramura .
  3. pestele se pune in  compozitia de mai sus  sa se imbibe cu  aromele saramurii.

TIPS-URI

1

ardeiul iute copt , l-am curatat de seminte [ sa nu iasa saramura prea iute ]

2

serviti cu mamaliguta calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

27.06.2010, 23:36

bucataras , nu am mai avut timp , am servit imediat
laly, si tie iti teleportez o bucata

Bunica 1

30.06.2010, 21:56

Ai mai avut 2 bucati si le-ai dat pana sa vin eu. Ti s-a intamplat prima oara sa-ti iasa preparatul tau mai bun ca la restaurant ? Pentru ei doar gustul conteaza, ca sa te atraga pe tine ....sa fie cat mai natural

mihaelar63 1

30.06.2010, 23:06

bunica , sincer , de foarte multe ori imi iese mai bun , cat despre saramura nu credeam ca poate sa fie atat de gustoasa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap