Saramura de crap

de mihaelar63 in Crap / Caras, 27 Iun 2010 | 3400 vizualizari

 

Saptamana trecuta am servit la un restaurant saramura de crap . Cum nu am bucatarisit niciodata asa ceva si am ,, gasit '' crap oglinda mi-am indeplinit aceasta dorinta mai veche !!!! Fara falsa modestie , sustin ca saramura mea a iesit de 10 ori mai buna decat oricare alta , barbatu-mio repeta intruna ,, ce buna e '' .!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda proaspat [ 1.5kg]
  • ulei
  • sare [ de mare grunjuroasa ]
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 4 ardei iuti
  • 4 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 l supa legume
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:


  1. pestele se curata , se portioneaza, se sareaza, se unge cu putin ulei si se prajeste pe gril pana prinde crusta si o frumoasa culoare aurie l [langa el coaceti si rosiile si ardeii ]

  2. supa de legume se infierbanta si se pune in ea usturoiul pisat sare, otet dupa gust , ceapa rosie curatata si taiata feliute , verdeturile tocate;,rosiile, ardeii copti se decojesc si se taie cuburi adaugandu-se de asemenea la saramura .

  3. pestele se pune in compozitia de mai sus sa se imbibe cu aromele saramurii.

 

TIPS-URI

1

ardeiul iute copt , l-am curatat de seminte [ sa nu iasa saramura prea iute ]

2

serviti cu mamaliguta calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

27.06.2010, 23:36

bucataras , nu am mai avut timp , am servit imediat
laly, si tie iti teleportez o bucata

Bunica 1

30.06.2010, 21:56

Ai mai avut 2 bucati si le-ai dat pana sa vin eu. Ti s-a intamplat prima oara sa-ti iasa preparatul tau mai bun ca la restaurant ? Pentru ei doar gustul conteaza, ca sa te atraga pe tine ....sa fie cat mai natural

mihaelar63 1

30.06.2010, 23:06

bunica , sincer , de foarte multe ori imi iese mai bun , cat despre saramura nu credeam ca poate sa fie atat de gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor