Crap la cuptor

de Irina in Crap / Caras, 28 Apr 2009 | 12038 vizualizari

 

Duminica a fost al meu sot iar la pescuit! In Piata Moghioros, desigur...Asa ii place lui sa spuna!
A venit cu doi crapi frumosi pe care i-am aruncat direct in tava. Mai frumos a fost ca nici nu a trebuit sa pregatesc eu pestele ci...musafirii! Sa va mai spun ce delicios a fost? Ne-am lins pe degete.

Mie nu mi-a mai ramas altceva de facut decat sa va povestesc si voua:

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • ardei iute
  • cateva rosii
  • usturoi
  • cateva frunze de dafin
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Am crestat crapii si i-am asezat in tava. Am pus deasupra ceapa taiata, usturoiul, ardeii capia, ardeiul iute, foile de dafin si rondele de rosii. In plus am mai adaugat fasii de ardei copt. Am presarat verdeata pe deasupra, am stropit cu ulei, vin alb demisec, dupa care am pus tava in cuptorul incins deja cam o ora si jumatate. 

Am lasat pestele pana s-a patruns bine, verificand din cand in cand si stropindu-l cu zeama din tava.

Iata ce a iesit:

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 18:19

waw...vreau si eu....arata fantastic...eu sunt inebunita dupa peste insa acasa la mine sotul nu prea bate cu el...asa ca fac foarte rar

mihaelar63 1

27.01.2010, 12:36

daca vad peste si rosu..... ce ai tu acolo nu mai are nici o sansa sa fie mancat de altcineva .

Irina 1

03.02.2010, 22:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume, la cuptor