Saramura de Crap (by Oana)

de nadina73 in Crap / Caras, 22 Noi 2010 | 3094 vizualizari

 

Pentru ca azi 21 noiembrie a fost Intrarea Maicii Domnului in Biserica este o sarbatoare cu dezlegare le peste,asa ca am pregatit o saramura cu mamaliguta.............nebunie nu alta ,reteta este preluata de aici cu putine modificari http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura-de-crap.html,multumesc mult Oana,pup

 

INGREDIENTE

  •  1,5 kf  crap
  • 1 capatane usturoi
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe mai mici
  • 1 rosie mare
  • 10-12 bucati rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 litru supa legume
  • patrunjel
  • putin otet de mere(50 ml )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de Crap (by Oana):

Se spala bine bucatile de peste, se condimeteaza bine cu sare ,piper si se prajesc pe gratar.


La fel se prajeste si dovlecelul taiat feliute,rosiile ,ceapa,ardeiul pe ambele parti.


Se pregateste o supa din legume sau delikat


Se pun legumele in supa,se adauga usturoiul pisat


Pt a evita unele reclamatii la masa am preferat sa triturez putin legumele,dupa care le-am pus in supa de legume,la care am adaugat si pestele prajit pe gratar si putin otet.


Se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se pune patrunjel verde si saramura e gata


Am servit cu mamaliguta ..................nebunie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de Crap (by Oana)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

22.11.2010, 13:44

imi place f mult saramura!!!

Sylvia 1

23.11.2010, 12:02

Si eu o sa prestez una in zilele de peste

eniko56 1

23.11.2010, 17:54

Epericulos de frumos si de gustos!!!!!Musai sa fac si eu o asa bunatate!Sper sa-mi iasa si mie!Multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata!

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
File de crap prajit