Saramura de Crap (by Oana)

de nadina73 in Crap / Caras, 22 Noi 2010 | 5601 vizualizari

 

Pentru ca azi 21 noiembrie a fost Intrarea Maicii Domnului in Biserica este o sarbatoare cu dezlegare le peste,asa ca am pregatit o saramura cu mamaliguta.............nebunie nu alta ,reteta este preluata de aici cu putine modificari http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura-de-crap.html,multumesc mult Oana,pup

 

INGREDIENTE

  •  1,5 kf  crap
  • 1 capatane usturoi
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe mai mici
  • 1 rosie mare
  • 10-12 bucati rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 litru supa legume
  • patrunjel
  • putin otet de mere(50 ml )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de Crap (by Oana):

Se spala bine bucatile de peste, se condimeteaza bine cu sare ,piper si se prajesc pe gratar.

La fel se prajeste si dovlecelul taiat feliute,rosiile ,ceapa,ardeiul pe ambele parti.

Se pregateste o supa din legume sau delikat

Se pun legumele in supa,se adauga usturoiul pisat

Pt a evita unele reclamatii la masa am preferat sa triturez putin legumele,dupa care le-am pus in supa de legume,la care am adaugat si pestele prajit pe gratar si putin otet.

Se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se pune patrunjel verde si saramura e gata

Am servit cu mamaliguta ..................nebunie

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de Crap (by Oana)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

22.11.2010, 13:44

imi place f mult saramura!!!

Sylvia 1

23.11.2010, 12:02

Si eu o sa prestez una in zilele de peste

eniko56 1

23.11.2010, 17:54

Epericulos de frumos si de gustos!!!!!Musai sa fac si eu o asa bunatate!Sper sa-mi iasa si mie!Multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap