Saramura de macrou

de Oana in Peste, 12 Oct 2010 | 5629 vizualizari

 

Absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 2 rosii
  • 2 ardei capia mari
  • patrunjel si marr verde tocat fin
  • o ceapa de apa mica
  • 5 catei de usturoi
  • un ardei iute
  • o cana de supa de pui sau apa calduta
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3-4 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele se curata si se taie bucati, apoi se pune pe gratar impreuna cu rosiile. Se poate pune si ardeiul sau se coace pe plita, eu il aveam deja copt. Se scoate pestele si se pastreaza la cald. Intr-un castron se maruntesc rosiile coapte, ardeiul copt se taie fasii de 2 cm, ceapa se taie solzisori, ardeiul iute se taie rondele subtiri, usturoiul se zdrobeste si se amesteca toate cu verdeata. Se adauga supa calda sau apa, se potriveste gustul cu sare, piper, otet si ulei. Se pune pestele deasupra si se lasa acoperit 20 de minute. Se serveste cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

luminita20_2006 1

14.10.2010, 09:33

aoleu ce bunatate..as manca si eu , si la ora asta matinala chiar

danytimo 1

19.10.2010, 18:39

f. bun si este si sanatos.

Cris2711 1

12.03.2011, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Peste la gratar