Saramura de pui

de katty in Pui, 19 Feb 2015 | 2803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper negru macinat
  • usturoi
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Se transeaza puiul, se spala bine, se scurge si se da cu sare si piper. Se lasa 10 minute, apoi se pune la prajit in uleiul incins, bine, pe toate partile.

Intre timp rosiile si ardeiul gras se spala. Ardeii se taie in jumatati,r osiile felii si se pun la copt pe un gratar. Se curata ardeiul gras de piele si se taie cubulete impreuna cu rosiile. Se pun la fiert cu apa, impreuna cu ardeiul iute si usturoiul felii. Se dau cateva clocote, apoi se toarna peste puiul prajit. Se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, potrivindu-se gustul de sare si piper.

Se serveste cu patrunjel verde tocat presarat deasupra si mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Saramura de pui-0
Saramura de pui-1

COMENTARII (12)

DIANA B

DIANA B 1

22.02.2015, 13:00

@Cristi 12277 - Scz, un piculet caustic ... Cred ca cel mai nimerit ar fi fost sa denumeasca preparatul RASOL , ce zici ? Si ms ptr idee ... mi-au fost aduse niste gaturi de curcan , ce bors ca la mama acasa tranteeesc , cu taietei de casa , mmmm... de numa' , numa'

Bya Ralu

Bya Ralu 1

22.02.2015, 15:38

ce bine arata

katty

katty 1

22.02.2015, 20:40

Comentariile caustice sau cum vrei sa le spui tu chiar ma amuza mai Cristi.Si chiar am inteles ca habar nu stii ce este aceea o ciorba, dar poate mai inveti cate ceva.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!