Saramura de pui

de luminita20_2006 in Pui, 5 Aug 2010 | 3077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 4 rosii copate
  • 2ardei capia copti
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
  • 1 ardei iute copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:


Pipetul de pui se dezoseaza si se feliaza se condimenteaza cu sare si piper se fac pe gratar. (la felsi rosiile si ardeii)



Se pun 2 1/2 cani de apa la fiert cu ceapa tocata marunt sare, adeiul copt taiat dupa preferinta, cibru sare si piper. se fierbe totul 5 minute apoi se aduga rosiile taiate bubulete. Se mai lasa sa fiarba inca 5 min. Usturoiul se piseaza se amesteca cu uleisi se amesteca pana cand devine o pazsta. Pasta se adauga in apa impreunca cu patrunjelul.. Se ia de pe foc se toarna saramura peste carne si se lasa acoperit 1 ora. Se serveste alaturi de mamaliguta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

06.08.2010, 12:26

e la favo asa ca 5 f

Sidy 1

06.08.2010, 20:48

Ce bun eeeeeeeeeee

elena1988 1

22.03.2011, 18:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos curry