Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2015 | 5608 vizualizari

 

Recomand cu drag reteta, semintele de canepa dau o savoare aparte saratelelor in combinatie cu branza si semintele de floarea soarelui...

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba proaspat cernuta
  • 400 g telemea de vaca
  • 200 g telemea de oaie
  • 150 g margarina Rama
  • 150 g seminte de floarea soarelui
  • 100 g seminte de canepa
  • 1 ou mare de casa pentru uns
  • sare fina de Himalaya de presarat peste saratele
  • seminte de chimen
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina, adaugam semintele de floarea soarelui si cele de canepa, apoi faina si framantam pena obtinem un aluat elastic.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Aluatul il intindem pe masa de lucru infainata, apoi decupam saratelele dupa forma dorita, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut.

Presaram putina sare de Himalaya fina, decoram saratelele cu seminte de chimen dupa gust si le coacem la temperatura moderata spre inalta pana se rumenesc dupa preferinta.

Dupa ce se racesc, servim cu bere sau cu un pahar de lapte rece....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac si branza sarata