Saratele cu branza si chimen

de pity19 in Piine, 23 Mar 2014 | 3426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina,
  • 200 gr branza sarata ,
  • un plic drojdie ,
  • o lg sare ,
  • apa ,
  • 2 lg untura ,
  • galbenus de ou ,
  • chimen .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si chimen:

Adaugam faina intr-un vas , branza data pe razatoare , drojdia dizolvata in apa calduta,sarea si untura . Amestecam bine cu o lg de lemn , dam la frigider aprox 40 minute ; Pregatim masa de lucru,presaram cu faina , intindem aluatul cu sucitorul , taiem cu cutitul fasii , adaugam in tava tapetata cu ulei si faina , ungem saratelele cu galbenus de ou , razuim branza peste saratele si chimen . Adaugam in cuptorul preincalzit la 180 grade cca 20-25 minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Pushaa 1

23.03.2014, 12:53

imi plac maxim!

MotanLaOale 1

23.03.2014, 13:05

Rocsi 1

23.03.2014, 20:17

Ce imi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fougasse