Saratele cu branza si chimen

de pity19 in Piine, 23 Mar 2014 | 2441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina,
  • 200 gr branza sarata ,
  • un plic drojdie ,
  • o lg sare ,
  • apa ,
  • 2 lg untura ,
  • galbenus de ou ,
  • chimen .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si chimen:

Adaugam faina intr-un vas , branza data pe razatoare , drojdia dizolvata in apa calduta,sarea si untura . Amestecam bine cu o lg de lemn , dam la frigider aprox 40 minute ; Pregatim masa de lucru,presaram cu faina , intindem aluatul cu sucitorul , taiem cu cutitul fasii , adaugam in tava tapetata cu ulei si faina , ungem saratelele cu galbenus de ou , razuim branza peste saratele si chimen . Adaugam in cuptorul preincalzit la 180 grade cca 20-25 minute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Pushaa 1

23.03.2014, 12:53

imi plac maxim!

MotanLaOale 1

23.03.2014, 13:05

Rocsi 1

23.03.2014, 20:17

Ce imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala cu seminte si tarate