Saratele cu branza telemea

de MonaMimi in Dulciuri, 25 Sep 2013 | 1797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 150 g branza telemea
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri untura
  • 25g drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura sare
  • seminte de chimen

pentru uns:

  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte
  • seminte de chimen
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza telemea:

Punem faina intr-un bol,facem o gaura, adaugam oul, sarea,drojdia dizolvata in 3-4 linguri lapte caldut, punem untura si branza faramitata, seminte chimen, dupa preferinte.


Incepem sa framantam apoi adaugam laptele ramas, continuam framantarea 15 minute.


Lasam la odihnit la loc caldut circa 20 minute.


Intindem aluatul pe masa de lucru presarata cu faina, ungem cu galbenusul de ou batut cu lapte, pesaram seminte de chimen, taiem fasIi si dam la cuptor 17-18 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

26.09.2013, 11:33

MonaMimi 1

26.09.2013, 12:07

laura_n 1

26.09.2013, 14:32

ai,ai, ce bune mai sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu multa branza si cascaval