Saratele cu cascaval

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2015 | 4224 vizualizari

 

Vreti ceva bun de rontait?
De ce nu saratele? Facute de casa si decorate cu tot ce doriti si poftiti...........

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 250 gr margarina sau unt la temperatura camerei
  • 150 gr cascaval ras
  • 150 gr smantana
  • 300 ml lapte
  • 2 lingurite sare
  • 2-3 lingurite chimen (optional)
  • 1 lingurita ulei
  • 1 ou batut, sare mare, mac, chimen, cascaval ras, seminte de floarea soarelui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat.

Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 2-3 ore.

Luati un pic de aluat si formati batoane de saratele cu mana.

Puneti-le intr-o tava acoperita cu foaie de copt.

Ungeti-le cu ou batut si presarati deasupra garnitura dorita.

Eu am facut cu sare marina, cu seminte de mac si de floarea soarelui.

Dati la cuptor si lasati sa se rumeneasca - 20-30 de minute.

Dupa ce s-au racit le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.

Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

19.11.2015, 09:10

Din astea nu refuz niciodată!

miki_a 1

19.11.2015, 11:37

Nici eu nu le refuz! Foarte bune!

Gherca Daniela 1

19.11.2015, 16:37

super bune facute in casa!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele de casa cu cascaval