Saratele cu cascaval

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2015 | 1367 vizualizari

 

Vreti ceva bun de rontait?
De ce nu saratele? Facute de casa si decorate cu tot ce doriti si poftiti...........

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 250 gr margarina sau unt la temperatura camerei
  • 150 gr cascaval ras
  • 150 gr smantana
  • 300 ml lapte
  • 2 lingurite sare
  • 2-3 lingurite chimen (optional)
  • 1 lingurita ulei
  • 1 ou batut, sare mare, mac, chimen, cascaval ras, seminte de floarea soarelui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat.


Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 2-3 ore.


Luati un pic de aluat si formati batoane de saratele cu mana.


Puneti-le intr-o tava acoperita cu foaie de copt.


Ungeti-le cu ou batut si presarati deasupra garnitura dorita.


Eu am facut cu sare marina, cu seminte de mac si de floarea soarelui.


Dati la cuptor si lasati sa se rumeneasca - 20-30 de minute.


Dupa ce s-au racit le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.


Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

19.11.2015, 09:10

Din astea nu refuz niciodată!

miki_a 1

19.11.2015, 11:37

Nici eu nu le refuz! Foarte bune!

Gherca Daniela 1

19.11.2015, 16:37

super bune facute in casa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval