Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 2270 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 150 gr. telemea rasa
  • 200 gr. margarina (la temperatura camerei)
  • 50 ml lapte caldut in care am dizolvat 1/2 cubulet drojdie proaspata+1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust

pentru uns si decor:

  • 3 galbenusuri
  • chimen
  • sare
  • 100 gr. cascaval afumat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat:

Dizolvam drojdia in lapte caldut +1 lingurita de zahar.


Amestecam crema de branza Ceva Fin cu margarina, telemeaua rasa, praful de nucsoara si drojdia dizolvata. Adaugam atata faina cat cere aluatul. Atunci cand nu se mai lipeste de maini inseamna ca aluatul "a tras" suficienta faina.


Intindem foaia de aluat pe masa infainata, decupam saratelele, le asezam in tava pe hartie de copt.


Ungem saratelele cu galbenus batut, presaram cascaval ras, chimen si sare dupa gust.


Dam tava la copt (temperatura medie) pana se rumenesc frumos.


Pofta buna!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadea68 1

17.11.2013, 12:07

simona72 1

17.11.2013, 12:22

Pt astea as trage o fuga de la srviciu pana la tine!

mirela0911 1

17.11.2013, 16:49

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval