Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 1881 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 150 gr. telemea rasa
  • 200 gr. margarina (la temperatura camerei)
  • 50 ml lapte caldut in care am dizolvat 1/2 cubulet drojdie proaspata+1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust

pentru uns si decor:

  • 3 galbenusuri
  • chimen
  • sare
  • 100 gr. cascaval afumat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat:

Dizolvam drojdia in lapte caldut +1 lingurita de zahar.

Amestecam crema de branza Ceva Fin cu margarina, telemeaua rasa, praful de nucsoara si drojdia dizolvata. Adaugam atata faina cat cere aluatul. Atunci cand nu se mai lipeste de maini inseamna ca aluatul "a tras" suficienta faina.

Intindem foaia de aluat pe masa infainata, decupam saratelele, le asezam in tava pe hartie de copt.

Ungem saratelele cu galbenus batut, presaram cascaval ras, chimen si sare dupa gust.

Dam tava la copt (temperatura medie) pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-0
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-1
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-2
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-3
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-4
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-5
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-6
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-7
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-8
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-9
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-10
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-11
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-12
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-13
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-14
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat-15

COMENTARII (11)

nadea68

nadea68 1

17.11.2013, 12:07

simona72

simona72 1

17.11.2013, 12:22

Pt astea as trage o fuga de la srviciu pana la tine!

mirela0911

mirela0911 1

17.11.2013, 16:49

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!