Saratele cu mac si susan.

de Laly in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 6822 vizualizari

 

Si cum afara este tare cald,va poftesc la un pahar de bere rece.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr telemea sarata de vaca
  • 150 gr faina
  • 150 gr unt
  • mac,susan,chimen
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu mac si susan.:

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.


Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.


Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.


Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.


Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.


Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.


Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac si susan." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

13.06.2010, 22:32

din astea as manca fara sa ma opresc ce mult imi plac

Laly 1

13.06.2010, 23:08

Pai Rocsi te rog sa te servesti.

nadina73 1

15.06.2010, 17:33

bere nu vreau dar saratele da5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ghebe