Sărățele cu susan

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2016 | 2632 vizualizari

 

Astăzi am ajuns devreme acasă si m-am gândit să fac niște sărățele cu susan. Vroiam să fac și eu de ceva vreme și astăzi le-am făcut. M-am inspirat de la Deyutzu. Au ieșit, foarte, foarte delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 ou
  • susan sau mac (la alegere)
  • brânză rasă
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sărățele cu susan:

Prima dată scoatem foaia de aluat din ambalaj și o întindem pe masa de lucru.

O întindem puțin cu sucitorul. Cu ajutorul unui cuțit tăiem pe verticală fâșii de aproximativ 3 cm, iar apoi trasăm încă 2 linii pe verticală, împărțind astfel foaia în 3. Preîncălzim cuptorul la 180 grade C.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Eu nu am avut și am tapetat-o cu făină. Am luat o fâșie de aluat și am pus peste ea încă o fâșie. Am folosit câte două fâșii pentru fiecare sărățea. Au ieșit mai fragede. Le-am răsucit și apoi am pus cate 8 bucăți in tava de copt.

Eu am copt 3 ăvi cu câte 8 sărățele în fiecare. Într-un bol batem oul. Ungem sărățelele. Presărăm puțină brânză și susan deasupra. Introducem tava în cuptor și o lăsăm pentru 12 minute la 180 grade C. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sărățele cu susan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu brinza si marar