Saratele cu telemea cu mac

de Andreea Baraboi in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2014 | 1234 vizualizari

 

Ne pregatim de sarbatori !

 

INGREDIENTE

  • 3 oua -unul pt uns
  • 250 ml lapte batut
  • 200 g margarina
  • 250 g untura porc
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lingura sare mare
  • 1 lingurita rasa de zahar
  • faina cat cere ingredientele de mai sus
  • telema
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea cu mac:

Intr-un vas mic am adaugat drojdia cu zaharul si le-am incorporat bine.Peste ele am adaugat laptele batut si am omogenizat bine.


In alt vas adaugam cele doua oua, margarina, untura si sarea peste care adaugam compozitia de mai sus si incorporam bine.


Peste compozitia omogenizata adaugam faina atat cat cere compozitia.


Framantam bine pana ce aluatul devine lucios si elastic. Nu trebuie sa se lipeasca de maini.


Il lasam la odihnit pe 30 min,


Intindem o foaie mare cu facem fasii de marime medie .


In tava de copt asezam fasiile le undem cu ou, radem telemea si presuram mac.


Le dam la cuptor pt 10=15 minute.


Le lasam la racorit !


 

TIPS-URI

1

Mie mi-a intrat circa 1 kg faina !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea cu mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

21.12.2014, 21:29

Iau si eu cateva!

iri_iri 1

21.12.2014, 22:06

Anett 1

22.12.2014, 10:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen