Hummus

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2013 | 3089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri pasta tahini
  • suc de lamaie
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Scurgem nautul. Blenduim nautul,cateii de usturoi,pasta tahini si uleiul de masline,pana devine o pasta fina. Adaugam sare si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit puteti adauga 1-2 linguri iaurt ( eu nu l-am mai adaugat). Ornam cu ulei de masline,boia,fulgi de paprika etc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

CookieMonster 1

01.04.2013, 21:52

vreau si eu !

Rocsi 1

01.04.2013, 22:11

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Hummus (pasta de naut)