Saratele cu telemea si seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2017 | 1950 vizualizari

 

absolut delicioase

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. branza grasa de oaie (telemea proaspata)
  • 250 gr. margarina Rama
  • 100 gr. seminte de canepa decorticate
  • cca 700gr. faina alba proaspat cernuta
  • 1 ou de casa pentru uns
  • seminte de canepa de presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si seminte de canepa:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.


Tavile cuptorului se tapeteaza cu hartie de copt.


Punem intr-un castron incapator, branza de oaie, adaugam margarina trecuta un minut prin cuptorul cu microunde, apoi faina si semintele de canepa decorticate.


Amestecam ingredientele cu mana, vom obtine un aluat elastic pe care il vom intinde pe masa de lucru infainata, apoi, il taiem dupa preferinta.


Asezam in tavile pregatite bucatelele de aluat, le ungem cu ou batut si presaram din belsug seminte de canepa.


Dam tavile la cuptor pana devin aurii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

loredanaaa 1

25.01.2017, 16:22

As vrea și eu

miki_a 1

27.01.2017, 05:22

Iau și eu câteva !

Bya Ralu 1

30.01.2017, 11:27

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu seminte