Saratele cu telemea si seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2017 | 5627 vizualizari

 

absolut delicioase

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. branza grasa de oaie (telemea proaspata)
  • 250 gr. margarina Rama
  • 100 gr. seminte de canepa decorticate
  • cca 700gr. faina alba proaspat cernuta
  • 1 ou de casa pentru uns
  • seminte de canepa de presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si seminte de canepa:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.

Tavile cuptorului se tapeteaza cu hartie de copt.

Punem intr-un castron incapator, branza de oaie, adaugam margarina trecuta un minut prin cuptorul cu microunde, apoi faina si semintele de canepa decorticate.

Amestecam ingredientele cu mana, vom obtine un aluat elastic pe care il vom intinde pe masa de lucru infainata, apoi, il taiem dupa preferinta.

Asezam in tavile pregatite bucatelele de aluat, le ungem cu ou batut si presaram din belsug seminte de canepa.

Dam tavile la cuptor pana devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele