Saratele din aluat de foietaj

de katty in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2016 | 605 vizualizari

 

Daca tot m-am apucat de curatenie am zis sa fac si in congelator. Si cum aveam  si niste aluat de foietaj(cu care evident intentionam sa fac altceva) si timp cam putin am facut niste saratele.Sunt absolut delicioase si numai bune in zilele in care vrem sa rontzaim ceva, dar nu prea avem chef de treaba.


PS:Cel mai mult din toata treaba asta dureaza pozatul, iar cel mai putin mancatul.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 oua
  • branza telemea rasa
  • mac
  • faina pentru pudrat masa de lucru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele din aluat de foietaj:

Dezghetam aluatul in frigider. Presaram faina pe masa de lucru si punem aluatul. Batem ouale bine si ungem aluatul. Presaram deasupra branza telemea rasa si macul. Cu un cutit ascutit taiem aluatul pe jumatate, apoi fasii inguste de 1 cm. Asezam fasii intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava  la cuptorul preincalzit la 200 grade C  pana se rumenesc frumos. Scoatem tava si lasam saratele sa se raceasca inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

26.04.2016, 21:15

MotanLaOale 1

27.04.2016, 08:55

Camelya 1

12.05.2016, 12:08

Ce bune si frumusele sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!