Saratele din aluat de foietaj

de katty in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2016 | 776 vizualizari

 

Daca tot m-am apucat de curatenie am zis sa fac si in congelator. Si cum aveam  si niste aluat de foietaj(cu care evident intentionam sa fac altceva) si timp cam putin am facut niste saratele.Sunt absolut delicioase si numai bune in zilele in care vrem sa rontzaim ceva, dar nu prea avem chef de treaba.
PS:Cel mai mult din toata treaba asta dureaza pozatul, iar cel mai putin mancatul.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 oua
  • branza telemea rasa
  • mac
  • faina pentru pudrat masa de lucru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele din aluat de foietaj:

Dezghetam aluatul in frigider. Presaram faina pe masa de lucru si punem aluatul. Batem ouale bine si ungem aluatul. Presaram deasupra branza telemea rasa si macul. Cu un cutit ascutit taiem aluatul pe jumatate, apoi fasii inguste de 1 cm. Asezam fasii intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 grade C pana se rumenesc frumos. Scoatem tava si lasam saratele sa se raceasca inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

26.04.2016, 21:15

MotanLaOale 1

27.04.2016, 08:55

Camelya 1

12.05.2016, 12:08

Ce bune si frumusele sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui