Sarlota cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 6422 vizualizari

 

Nu stiu cum se numeste la noi acest dulce foarte bun si foarte racoritor ca nu am facut niciodata,dar francezii,spun sarlota

 

INGREDIENTE

  • piscoturi de sampanie
  • fructe de orice fel
  • sirop de fructe(tip Prigat)
  • 400ml iaurt gras sau smantana
  • 2linguri de zahar(la nevoie)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota cu fructe:

Fructele curatate de coaja(eu am folosit nectarine,pentru ca livada era la 100m),taiate cubulete,amestecate cu iaurt si zahar;


Forma speciala,captusita cu piscoturi inmuiate in sirop(si pe fundul formei). Pui 2linguri de fructe,deasupra alte piscoturi inmuiate si tot asa pana se ajunge la baza formei; Pui capacul si lasi la frigider pana a doua zi cand se rastoarna pe platou si se serveste simpla sau cu sos de fructe; Eu am fost atat de fascinata de gustul ei ca am si uitat sa mai fac poza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

23.05.2013, 13:27

ce fain arata

gaby_duceag 1

23.05.2013, 13:46

Lulu, nu se pune gelatina?

ianculubita 1

24.05.2013, 15:55

Gabi,nu trebuie gelatina de loc;pe asta am facut_o in Franta dar acasa foarte des fac asa ceva pentru ca-i un dulce usor,gustos si racoritor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de iaurt