Sarlota cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 8488 vizualizari

 

Nu stiu cum se numeste la noi acest dulce foarte bun si foarte racoritor ca nu am facut niciodata,dar francezii,spun sarlota

 

INGREDIENTE

  • piscoturi de sampanie
  • fructe de orice fel
  • sirop de fructe(tip Prigat)
  • 400ml iaurt gras sau smantana
  • 2linguri de zahar(la nevoie)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota cu fructe:

Fructele curatate de coaja(eu am folosit nectarine,pentru ca livada era la 100m),taiate cubulete,amestecate cu iaurt si zahar;

Forma speciala,captusita cu piscoturi inmuiate in sirop(si pe fundul formei). Pui 2linguri de fructe,deasupra alte piscoturi inmuiate si tot asa pana se ajunge la baza formei; Pui capacul si lasi la frigider pana a doua zi cand se rastoarna pe platou si se serveste simpla sau cu sos de fructe; Eu am fost atat de fascinata de gustul ei ca am si uitat sa mai fac poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

23.05.2013, 13:27

ce fain arata

gaby_duceag 1

23.05.2013, 13:46

Lulu, nu se pune gelatina?

ianculubita 1

24.05.2013, 15:55

Gabi,nu trebuie gelatina de loc;pe asta am facut_o in Franta dar acasa foarte des fac asa ceva pentru ca-i un dulce usor,gustos si racoritor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni si piersici