Sarlota de capsuni

de ionela84 in Torturi, 2 Feb 2014 | 1788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g capsuni din congelator
  • 2 plicuri gelatina
  • 400 g iaurt grecesc
  • 200 g biscuiti
  • 250-300 g zahar
  • 200 g frisca
  • cateva cirese fara samburi din compot
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarlota de capsuni:

Lasam capsunilr la decongelat


Sfaramam biscuitii si ii amestecam cu untul topit,tapetam cu aceasta compozitie fundul tavii cu inel detasabil


Punem gelatina la hidratat in 200 ml apa rece pt aprox 20 min


Pasam bine capsunile, punem zaharul ,iaurtul si amestecam ,punem frsca si omogenizam


Topim gelatina pe baie de abur si o inglobam in compozitia de capsuni


Punem amestecul in tava si din loc in loc punem ciresele


Dam la rece pt aprox 6 h

TIPS-URI

1

Diametrul tavii:26 cm

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionela84 1

02.02.2014, 18:18

Ligia Bxl 1

02.02.2014, 22:08

bun

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:43

aoleu ce am gasit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de pasare cu taitei

de Bunica 7

ieri la 18:28

Tortul veseliei

pe 26.02 la 20:34

Fursecuri cu lamaie

pe 26.02 la 18:16

Ghiveci de legume

pe 26.02 la 17:57

Prajitura Pani Walewska

de katty 6

pe 26.02 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Charlotta de portocale