Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere

de Dea_Dea in Torturi, 9 Aug 2017 | 557 vizualizari

 

un cheesecake simplu, racoritor si gustos.

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 250 gr biscuiti digestivi
  • 100 gr unt
  • umplutura:
  • 180 gr crema de branza
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 300 ml frisca lichida (smantana pentru frisca)
  • esenta de vanilie
  • 200-300 gr capsuni proaspete
  • decor:
  • Ciocolata topita si capsuni.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere:


Blat: Rupem biscuitii intr-un bol. In alt bol, punem untul la topit la microunde, 10-20 sec. Turnam untul peste biscuiti si amestecam bine. Punem compozitia intr-o tava de 20-22 cm diametru, nivelam cu mana si lasam sa se raceasca la frigider pana facem umplutura.




Umplutura: Crema de branza si 4 linguri de zahar pudra se amesteca impreuna intr-un bol. Separat punem frisca, 2 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, incepem sa mixam pana incepe sa devina tare, acum adaugam crema de branza si mai mixam cateva secunde.



Asamblare:

Scoatem tava din frigider, punem un strat de crema de branza, capsunile taiate in jumate, restul de crema si dam la frigider cateva ore sa se raceasca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

09.08.2017, 21:30

Sunt delicioase aceste cheesecake-uri!

Dea_Dea 1

09.08.2017, 23:29

Multumesc dragilor. Cu decorul ma mai chinuie talentul. Incerc sa fac sa arate bine

dantes 1

11.08.2017, 17:11

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Amandina