Sarmale

de Anamaria Cook in Mancaruri cu carne, 29 Dec 2012 | 1480 vizualizari

 

Sarbatori Fericite si un An Nou exact asa cum va doriti!!!

 

INGREDIENTE

  • o varza murata
  • 500 g carne tocata de vita
  • 6 linguri orez
  • un ou
  • un morcov potrivit
  • o felie paine inmuiata in lapte
  • o ceapa
  • 100-150 ml suc de rosii
  • 3 felii bacon afumat
  • 3 foi dafin
  • 7 boabe de piper
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Desfaceti frunzele de varza una cate una taiati fiecare frunza pe jumatate, daca este prea mare si indepartati cotorul.


Tocati ceapa si morcovul marunt si caliti-le in putin ulei impreuna cu orezul.


Amestecati carnea cu oul, ceapa calita cu orez-ul, felia de paine si un praf de sare si piper (aveti grija insa sa nu puneti sare prea multa deoarece varza acra este sarata)


Puneti cate o linguta din amestecul de carne peste o frunza de varza si infasurati sarmalele strans apoi impingeti capetele usor cu un deget avand grija sa nu se rupa.


Tocati resturile de varza pe care nu le-ati folosit la infasurat presarati jumatate pe fundul vasului unde veti gati sarmalele, apoi puneti sucul de rosii si bacon-ul taiat fasii.


Asezati usor sarmalele peste bacon.Turnati apa cat sa acopere sarmalele asezati foile de dafin printre ele apoi presarati boabele de piper si restul de varza tocata.Acoperiti vasul cu un capac si lasati pe foc mic pentru 1 ora sau pana se fierbe varza.Serviti cu mamaliguta si un ardei iute daca aveti.


POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

29.12.2012, 14:41

foarte bune

Anamaria Cook 1

29.12.2012, 15:49

Multumesc Ina parca au fost cele mai bune sarmale pe care le-am mancat vreodata

diaconta 1

29.12.2012, 20:19

grozave
An nou Fericit si tie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale moldovenesti