Sarmale cu carne tocata si ciuperci cu varza dulce

de Bya Ralu in Vita, 31 Oct 2014 | 1692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce
  • 1 tava de carne tocata de manzat
  • ciuperci champignon
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 lingura de orez
  • 100 ml vin alb
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • foi de dafin,cimbru
  • vegeta,piepr ,boia dulce
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne tocata si ciuperci cu varza dulce:

Se taie cotorul de la varza,se pune in apa clocotita la oparit,se lasa cateva minute.


Foile de varza trebuie sa se desprinda usor(daca nu se desprind se mai lasa in apa clocotita).


Ceapa se toaca marunt,morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei de masline,se adauga si orezul si ciuperciile spalate si taiate marunt.


Se amesteca legumele calite cu carnea tocata,se adauga vegeta,piper si boia dulce.


Se impacheteaza sarmalutele si se pun pe o farfurie.


Se toaca putina varza,se pune pe fundul oalei,se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza sarmalele.


Deasuprase pune varza tocata, se condimenteaza cu sare si cimbru si foi de dafin.


Se pune vinul si cutia de rosii cuburi,se acopera cu un capac si se pune la foc pentru circa 2 ore.


Daca apa scade se adauga apa.


 

TIPS-URI

1

Se servesc cu mamaliguta si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne tocata si ciuperci cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

roxana_simona 1

04.11.2014, 05:35

si eu vreau

Micutza Luana 1

04.11.2014, 10:27

ai facut pana la urma bv as manca si eu una

Bya Ralu 1

07.11.2014, 04:27

Da da

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata