Sarmale cu ciuperci

de aalliinnaa07 in Mancaruri de post, 22 Ian 2014 | 7260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce
  • 500 g ciuperci
  • 200 g orez
  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 150 ml bulion de rosii
  • marar
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu ciuperci:

Varza dulce o curatam de frunzele ofilite. Intr-o oala mare punem apa cu sare, cand incepe sa fiarba adaugam varza 2 minute, apoi o scoatem si desprindem frunzele de la suprafata, dupa care adaugam varza din nou in apa si lasam sa fiarba pana se desprind si restul frunzelor.


Ceapa o tocam, morcovul il dam pe razatoarea mare. Punem uleiul intr-o tigaie, lasam sa se incinga, apoi adaugam legumele si le lasam sa se caleasca la foc mic 5 minute. Apoi se adauga ciupercile pe care le-am curatat si le-am taiat marunt si mai lasam legumele pe foc inca 3 minute. Apoi adaugam sare si piper dupa gust, cimbru uscat si marar. Amestecam bine, apoi adaugam orezul.


Umplem sarmalele cu compozitia obtinuta, rulam foile de varza, iar capetele le impingem inauntru.


Pe fundul la oala punem varza tocata marunt, asezam sarmalele, deasupra sarmalelor punem bulionul, foile de dafin si crengute de cimbru( eu am pus cimbru uscat si maruntit de la plic). Adaugam apa fierbinte pana la nivelul sarmalelor si le fierbem la foc mic 30 de minute, mai adaugam apa daca scade. Apoi le mai punem la cuptor timp de 40 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mena29 1

23.01.2014, 12:18

Imi plac mult!

Sim0na 1

23.01.2014, 21:32

preferatele mele!!

diaconta 1

25.01.2014, 00:05

bune rau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii