Sarmale cu pasat in vas roman

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2010 | 8097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi varza murata
  • 800 g carne tocata porc
  • 500 g costita afumata
  • 300 g kaizer afumat
  • 300 g pasat(porumb macinat mare)
  • 4 cepe mari
  • un morcov
  • slanina afumata 
  • ulei
  • pasta de ardei
  • sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat in vas roman:

Se prajeste slaninuta in ulei se adauga ceapa tocata,morcovul dat pe razatoare si pasta de ardei.Se lasa la foc potrivit sa fiarba 10 min.se adauga costita taiata cubulete mici si pasatul care a fost spalat in multe ape.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale se adauga o cana de apa si se fierbe pana scade apa.Aceasta compozitie se toarna intr-un vas peste carnea tocata se amesteca si se incepe impachetarea sarmalelor.In mijlocul sarmalelor se pune o felie de kaizer se impacheteaza si se aseaza in vasul pregatit cu cimbru acoperit cu foi de varza.La final se toarna peste sarmale o cana de ulei si se completeaza cu apa apoi se introduc in cuptor la foc mare pana incep sa fiarba apoi foc mic.Se fierb cca 2 ore. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 350 lei
1299.99 lei
949.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:12

nadina73 1

22.11.2010, 10:51

sant cele mai bune sarmaleimi plac la nebuniefelicitari din tot sufletu si bineteles

MIUTA 1

24.11.2010, 10:22

Multumesc fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

ieri la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

ieri la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in varza murata