Sarmale cu pasat in vas roman

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2010 | 7473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi varza murata
  • 800 g carne tocata porc
  • 500 g costita afumata
  • 300 g kaizer afumat
  • 300 g pasat(porumb macinat mare)
  • 4 cepe mari
  • un morcov
  • slanina afumata 
  • ulei
  • pasta de ardei
  • sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat in vas roman:

Se prajeste slaninuta in ulei se adauga ceapa tocata,morcovul dat pe razatoare si pasta de ardei.Se lasa la foc potrivit sa fiarba 10 min.se adauga costita taiata cubulete mici si pasatul care a fost spalat in multe ape.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si condiment pentru sarmale se adauga o cana de apa si se fierbe pana scade apa.Aceasta compozitie se toarna intr-un vas peste carnea tocata se amesteca si se incepe impachetarea sarmalelor.In mijlocul sarmalelor se pune o felie de kaizer se impacheteaza si se aseaza in vasul pregatit cu cimbru acoperit cu foi de varza.La final se toarna peste sarmale o cana de ulei si se completeaza cu apa apoi se introduc in cuptor la foc mare pana incep sa fiarba apoi foc mic.Se fierb cca 2 ore. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose Ferrero

de Rocsi 9

ieri la 11:34

Desert prajitura cu urda si visine

de oanapl 7

pe 15.05 la 16:32

Desert prajitura cu dovleac, ciocolata si faina de cocos

de oanapl 7

pe 15.05 la 15:45

Desert prajitura cu blat din cocos si crema de vanilie

de dantes 5

pe 15.05 la 10:42

Desert cornulete umplute cu alune de padure

pe 14.05 la 21:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata