Sarmale de post

de Miha in Mancaruri de post, 27 Noi 2009 | 16104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cana orez
  • 1 cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • verdeata
  • varza murata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei de masline. Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile curatate si marunt tocate. Morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si-l adaugam peste ciuperci.  Turnam sucul de rosii si omogenizam. Punem si orezul, potrivim gustul de sare si piper si mai dam cateva clocote. Lasam la racit, apoi punem si verdeata tocata.

Se infasoara sarmalele si se pun la fiert la cuptor, la foc mic, in vasul roman, cu putina apa si suc de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Miha 1

18.12.2011, 10:52

Cris, va fi mai greu la inceput, dar cu timpul te vei obisnui.
Sanatate multa va doresc!

Miha 1

18.12.2011, 10:53

Diana, cred ca nu mai ai nevoie de raspunsul meu, dupa juma de an. Dar n-am vazut, scuze.

DIANA B 1

03.02.2017, 12:31

Conteaza 6 luni ? Iote , eu iti raspund dupa 6 ... ani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

pe 18.06 la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

pe 18.06 la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pleurotus cu cascaval la cuptor, de post