Sarmale de post

de Miha in Mancaruri de post, 27 Noi 2009 | 5812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cana orez
  • 1 cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • verdeata
  • varza murata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei de masline. Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile curatate si marunt tocate. Morcovul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si-l adaugam peste ciuperci.  Turnam sucul de rosii si omogenizam. Punem si orezul, potrivim gustul de sare si piper si mai dam cateva clocote. Lasam la racit, apoi punem si verdeata tocata.

Se infasoara sarmalele si se pun la fiert la cuptor, la foc mic, in vasul roman, cu putina apa si suc de rosii.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Miha 1

18.12.2011, 10:52

Cris, va fi mai greu la inceput, dar cu timpul te vei obisnui.
Sanatate multa va doresc!

Miha 1

18.12.2011, 10:53

Diana, cred ca nu mai ai nevoie de raspunsul meu, dupa juma de an. Dar n-am vazut, scuze.

DIANA B 1

03.02.2017, 12:31

Conteaza 6 luni ? Iote , eu iti raspund dupa 6 ... ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA