Sarmale de post cu ciuperci

de - Andreea - in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 3880 vizualizari

 

Ador sarmalele...cui nu ii plac.Ca sunt cu carne sau de post sunt la fel de delicioase.De aceasta data am preparat sarmalute de post cu ciuperci si daca nu tineti post,puneti si putina smantana deasupra ...asa cum am facut eu :D

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 250 gr ciuperci tip champignon
  • 1 ceapa
  • 200 ml suc de rosii
  • foi de vita de vie
  • sare
  • piper
  • 1 cub knorr
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post cu ciuperci:

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.Eu am avut si ceapa verde asa ca am folosit un mix de ceapa verde si ceapa alba.


Ciupercile le spalam,le curatam.Palariile ciupercilor le taiem in doua apoi le feliem.Piciorusele le tocam marunt.


Punem intr-o tigaie putin ulei si calim ciupercile pana isi vor lasa apa.Adaugam ceapa si lasam sa se caleasca impreuna.


Adaugam orezul,lasam 2-3 minute amestecand in continuu cu o lingura de lemn.


Punem apa si lasam orezul sa fiarba putin.Adaugam sucul de rosii ,knorr,sare si piper dupa gust.Dupa cateva minute, inchidem focul.


Intre timp oparim frunzele de vita de vie.


Luam o frunza de vita,punem din compozitie si rulam inchinzand la capete.


Procedam astfel pana ce terminam compozitia.


Punem frunze pe fundul unui vas si asezam sarmalele .


Acoperim cu alte frunze de vita de vie,adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic .


Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

- Andreea - 1

01.04.2014, 20:13

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:22

- Andreea - 1

02.04.2014, 21:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

Penne cu spanac și gorgonzolla

ieri la 20:54

Paine fara framantare

de Lau 9

ieri la 20:26

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post