Sarmale de post cu ciuperci

de Andreea Caroline in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 2599 vizualizari

 

Ador sarmalele...cui nu ii plac.Ca sunt cu carne sau de post sunt la fel de delicioase.De aceasta data am preparat sarmalute de post cu ciuperci si daca nu tineti post,puneti si putina smantana deasupra ...asa cum am facut eu :D

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 250 gr ciuperci tip champignon
  • 1 ceapa
  • 200 ml suc de rosii
  • foi de vita de vie
  • sare
  • piper
  • 1 cub knorr
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post cu ciuperci:

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.Eu am avut si ceapa verde asa ca am folosit un mix de ceapa verde si ceapa alba.


Ciupercile le spalam,le curatam.Palariile ciupercilor le taiem in doua apoi le feliem.Piciorusele le tocam marunt.


Punem intr-o tigaie putin ulei si calim ciupercile pana isi vor lasa apa.Adaugam ceapa si lasam sa se caleasca impreuna.


Adaugam orezul,lasam 2-3 minute amestecand in continuu cu o lingura de lemn.


Punem apa si lasam orezul sa fiarba putin.Adaugam sucul de rosii ,knorr,sare si piper dupa gust.Dupa cateva minute, inchidem focul.


Intre timp oparim frunzele de vita de vie.


Luam o frunza de vita,punem din compozitie si rulam inchinzand la capete.


Procedam astfel pana ce terminam compozitia.


Punem frunze pe fundul unui vas si asezam sarmalele .


Acoperim cu alte frunze de vita de vie,adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Andreea Caroline 1

01.04.2014, 20:13

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:22

Andreea Caroline 1

02.04.2014, 21:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu soia si ciuperci