Sarmale de post cu linte si hribi

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Noi 2010 | 6166 vizualizari

 

Va prezint azi sarmalele de post facute de mine care vreau sa va spun ca au fost delicioase, neasteptat de bune . Eu am pus ce legume aveam la indemana, voi adaptati cu ce aveti prin frigider .

 

INGREDIENTE

  • Eu am pus
  • cateva cepe,
  • un ardei rosu,
  • un morcov,
  • un dovlecel verde zucchinni,
  • cativa hribi deshidratati,
  • ciuperci champinion ,
  • orez,  
  • o mana de linte galbena,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • cimbru  uscat,
  • pasta de rosii.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post cu linte si hribi:

Preparare: ceapa am facut-o cu robotul, morcovul l-am dat pe razatoare, ciupercile si dovlecelul le-am taiat cubulete. Am calit putin legumele in putin ulei si am condimentat cu sare, piper si cimbru si la sfarsit am adaugat orezul si lintea .


Cu aceasta compozitie am impachetat sarmalele mititele am reusit sa le fac asa pentru ca am folosit o varza chinezeasca clocotita in apa cu otet, sare si cimbru care a fost foarte maleabila. Aranjam sarmalele intr-un vas termorezistent.


Am turnat peste sarmale o compozitie facuta din apa, o lingura de pasta de rosii, sare, piper si cimbru uscat.


Acoperim vasul cu capac si lasam in cuptor timp de o ora si jumatate la foc mic dupa prima jumatate de ora. Timpul variaza si in functie de cantitate, eu nu am facut foarte multe . La final avem rezultatul care arata foarte imbieto.


Au fost super gustoase si aromate, sincer mai mult decat as fi asteptat de la ele .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu linte si hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

-Miti- 1

24.11.2010, 18:03

vin si eu la tine la sarmale

Sylvia 1

24.11.2010, 19:08

va astept

epurasha2bb 1

24.11.2010, 19:22

5f!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale manastiresti