Sarmale in foi de vita de vie

de zaharia_mihaela2005 in Porc, 6 Ian 2011 | 9163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 1 1/2 pahar orez
  • 2 oua
  • bulion
  • frunze de vita de vie
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de vita de vie:

Punem frunzele de vita de vie intr-o oala cu apa fiarta si putina sare si le lasam la fiert cam 10-15 min.


Intre timp pregatim umplutura pt sarmale. Calim o ceapa apoi punem bulionul si mai lasam 5 min apoi stingem focul si punem orezul spalat si scurs de apa , carnea, ouale, sare, piper, cimbru, marar, patrunjel si amestecam bine.


Asezam sarmalele in cercuri intr-o oala in care am pus cateva frunze de vita de vie apoi le acoperim iar cu frunze de vita de vie punem apa amestecata cu bulion si lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora apoi le bagam pt 15 min la cuptor.


Noi le-am servit cu mamaliguta si smantana.

 

TIPS-URI

1

din aceasta compozitie mi-au iesit 100 de sarmale

2

eu am avut frunze de vita de vie de la matusa mea puse la sticle fara nici un fel de saramura si erau ca si cand doar ce le culesese si de asta a trebuit sa fierb frunzele

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de vita de vie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

zaharia_mihaela2005 1

08.02.2011, 19:32

multumesc elena

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 11:49

-Licurici- 1

17.12.2017, 17:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sarmale Ardelenesti