Sarmale in foi de vita de vie

de zaharia_mihaela2005 in Porc, 6 Ian 2011 | 8735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 1 1/2 pahar orez
  • 2 oua
  • bulion
  • frunze de vita de vie
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de vita de vie:

Punem frunzele de vita de vie intr-o oala cu apa fiarta si putina sare si le lasam la fiert cam 10-15 min.


Intre timp pregatim umplutura pt sarmale. Calim o ceapa apoi punem bulionul si mai lasam 5 min apoi stingem focul si punem orezul spalat si scurs de apa , carnea, ouale, sare, piper, cimbru, marar, patrunjel si amestecam bine.


Asezam sarmalele in cercuri intr-o oala in care am pus cateva frunze de vita de vie apoi le acoperim iar cu frunze de vita de vie punem apa amestecata cu bulion si lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora apoi le bagam pt 15 min la cuptor.


Noi le-am servit cu mamaliguta si smantana.

 

TIPS-URI

1

din aceasta compozitie mi-au iesit 100 de sarmale

2

eu am avut frunze de vita de vie de la matusa mea puse la sticle fara nici un fel de saramura si erau ca si cand doar ce le culesese si de asta a trebuit sa fierb frunzele

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de vita de vie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

zaharia_mihaela2005 1

08.02.2011, 19:32

multumesc elena

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 11:49

-Licurici- 1

17.12.2017, 17:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti la cuptor