Sarmalute cu porumb-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 4448 vizualizari

 

sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • frunze de varza (20 buc)
  • 18o g orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mai mici
  • boia de ardei dulce
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • putin ulei
  • cimbru
  • 1 cutie boabe de porumb
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu porumb-post:

Se caleste ceapa tocata cu morcovul ras,apoi se pune boiaua de ardeiu,cimbru,pasta de rosi si orezul se lasa putin sa se calesaca 3-4 minute apoi se pun boabele de porumb

Se impacheteaza sarmalutele

Se pun in vas de yena si se pun la cuptor cu 1 cana de apa ,asa cat sa le acopere cat de cat,se poate pune cate o feliuta de rosie pe fiecare sarmaluta sau pasta de tomate

Se servesc cu mult drag

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu porumb-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

12.03.2010, 23:09

nici eu , dar vreau , totusi mi-ai pus cam multe in farfurie

nadina73 1

12.03.2010, 23:24

haide mihaela te astept mai am

nadina73 1

12.03.2010, 23:25

incercatile cu incredere daca va plcace porumbu ,atunci cu siguranta va plac si sarmalutele cu porumb de post

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita de post