Sarmalute cu porumb-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 2183 vizualizari

 

sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • frunze de varza (20 buc)
  • 18o g orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mai mici
  • boia de ardei dulce
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • putin ulei
  • cimbru
  • 1 cutie boabe de porumb
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu porumb-post:

Se caleste ceapa tocata cu morcovul ras,apoi se pune boiaua de ardeiu,cimbru,pasta de rosi si orezul se lasa putin sa se calesaca 3-4 minute apoi se pun boabele de porumb


Se impacheteaza sarmalutele


Se pun in vas de yena si se pun la cuptor cu 1 cana de apa ,asa cat sa le acopere cat de cat,se poate pune cate o feliuta de rosie pe fiecare sarmaluta sau pasta de tomate


Se servesc cu mult drag



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu porumb-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

12.03.2010, 23:09

nici eu , dar vreau , totusi mi-ai pus cam multe in farfurie

nadina73 1

12.03.2010, 23:24

haide mihaela te astept mai am

nadina73 1

12.03.2010, 23:25

incercatile cu incredere daca va plcace porumbu ,atunci cu siguranta va plac si sarmalutele cu porumb de post

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu opintici (ghebe)in oala de lut