Sarmalute cu porumb-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 12 Mar 2010 | 1797 vizualizari

 

sant grozav de bune

 

INGREDIENTE

  • frunze de varza (20 buc)
  • 18o g orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mai mici
  • boia de ardei dulce
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • putin ulei
  • cimbru
  • 1 cutie boabe de porumb
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu porumb-post:

Se caleste ceapa tocata cu morcovul ras,apoi se pune boiaua de ardeiu,cimbru,pasta de rosi si orezul se lasa putin sa se calesaca 3-4 minute apoi se pun boabele de porumb

Se impacheteaza sarmalutele

Se pun in vas de yena si se pun la cuptor cu 1 cana de apa ,asa cat sa le acopere cat de cat,se poate pune cate o feliuta de rosie pe fiecare sarmaluta sau pasta de tomate

Se servesc cu mult drag

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu porumb-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

12.03.2010, 23:09

nici eu , dar vreau , totusi mi-ai pus cam multe in farfurie

nadina73 1

12.03.2010, 23:24

haide mihaela te astept mai am

nadina73 1

12.03.2010, 23:25

incercatile cu incredere daca va plcace porumbu ,atunci cu siguranta va plac si sarmalutele cu porumb de post

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V