Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 24 Mar 2013 | 3703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr soaia granulata
  • 3 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 200 gr orez
  • 3 linguri de pastaq de rosii
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de malai
  • 4 linguri ulei
  • varza murata
  • 1 borcan de ciupercute (420 gr)
  • marar
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta:

Se pregatesc frunzele de varza.


Intre timp se ia soia, se pune cratita cu apa la fiert cu putina sare. Cand aceasta fierbe se pune si soia si se tine pana ce aceasta se inmoaie. Dupa aceea se curata legumele, orezul se pune la inmuiat. Se caleste ceapa pana ce devine sticloasa, apoi sde adauga morcovul si telina date pe razatoare, se adauga ciupercile, soia si orezul, se lasa pe foc pana ce bobul de orez se umfla putin. Se adauga pasta de rosii, mararul, malaiul, piperul si se omogenizeaza.


Se pregatesc sarmalele. Se pun intr-o oala foaia de dafin si frunze de varza tocate, apoi se pun sarmalele, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana ce varza si compozitia sunt fierte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.03.2013, 21:32

Chiar toata lumea a facut sarmalute in acest week-end??Foarte bune sunt

Bucataras Monica 1

29.03.2013, 20:08

Multumescd!!:*

babi5 1

11.04.2013, 10:51

Imi ploua in gura de pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de cartofi de post