Sarmalute din carne de pasare

de aziz in Pui, 15 Mar 2011 | 5177 vizualizari

 

asa mai dietetic:))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de pui tocata
  • un morcov
  • 4 cepe
  • 125 gr orez cu bobul rotund
  • patrunjel verde
  • o varza dulce
  • citeva frunze de varza chinezeasca(asta in dorul frunzelor de sfecla)
  • sare piper supa instant
  • pasta de tomate 4 linguri+1 litru apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute din carne de pasare:

tocam carnea de pui. Taiem ceapa marunt si o inabusim in ulei impreuna cu morcovul ras. Lasam la racit si adaugam carnea tocata, sarea, piperul, supa instant dupa gust si 2 linguri pasta de tomate. Amestecam bine.


Oparim varza la fel si frunzele de varza chinezeasca si potrivim pt sarmalute. Eu oasele de la pui le-am pus pe fundul oalei apoi sarmalutele deasupra. Punem oala pe aragaz adaugam apa amestecata cu pasta de tomate, dam la foc mic o ora, depinde de fiecare .si...pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute din carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

aziz 1

17.03.2011, 08:04

uite cind zic dupa dupa gust ma refer la faptul ca supa instant este sarata si trebuie avut grija ca sigur vom pune si sare .eu am pus o lingura in compozitie si doua in apa cu sucul de rosii de la final. iar daca pui concentrat de pui un cub are cam 10 grame cred ca ai pute sa-l sfarimi si amesteci bine cu carnea un cub intreg iar in apa de la final fiind fierbinte se topeste si merge un cub se pune la litru de apa .si cu ce mai iese din carnita din sarmalute eu zic ca e de ajuns

marcela1979 1

17.03.2011, 08:46

aziz 1

17.03.2011, 09:23

pup carla draga

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui