Sarmalute din carne de pasare

de aziz in Pui, 15 Mar 2011 | 4252 vizualizari

 

asa mai dietetic:))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de pui tocata
  • un morcov
  • 4 cepe
  • 125 gr orez cu bobul rotund
  • patrunjel verde
  • o varza dulce
  • citeva frunze de varza chinezeasca(asta in dorul frunzelor de sfecla)
  • sare piper supa instant
  • pasta de tomate 4 linguri+1 litru apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute din carne de pasare:

tocam carnea de pui. Taiem ceapa marunt si o inabusim in ulei impreuna cu morcovul ras. Lasam la racit si adaugam carnea tocata, sarea, piperul, supa instant dupa gust si 2 linguri pasta de tomate. Amestecam bine.


Oparim varza la fel si frunzele de varza chinezeasca si potrivim pt sarmalute. Eu oasele de la pui le-am pus pe fundul oalei apoi sarmalutele deasupra. Punem oala pe aragaz adaugam apa amestecata cu pasta de tomate, dam la foc mic o ora, depinde de fiecare .si...pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute din carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

aziz 1

17.03.2011, 08:04

uite cind zic dupa dupa gust ma refer la faptul ca supa instant este sarata si trebuie avut grija ca sigur vom pune si sare .eu am pus o lingura in compozitie si doua in apa cu sucul de rosii de la final. iar daca pui concentrat de pui un cub are cam 10 grame cred ca ai pute sa-l sfarimi si amesteci bine cu carnea un cub intreg iar in apa de la final fiind fierbinte se topeste si merge un cub se pune la litru de apa .si cu ce mai iese din carnita din sarmalute eu zic ca e de ajuns

marcela1979 1

17.03.2011, 08:46

aziz 1

17.03.2011, 09:23

pup carla draga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita