Sarmalute in foi de stevie

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 3 Apr 2011 | 2999 vizualizari

 

daca primavara trecuta n-am mai apucat sa fac, acum nu am mai ratat ocazia si cu siguranta cat o sa tina stevia tot o sa mai fac :D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • frunze de stevie
  • 2 linguri de orez
  • o ceapa uscata
  • 2-3 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • tocana de legume sau bulion
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • patrunjel
  • marar
  • o cana de bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de stevie:

Spalam bine stevia, o oparim cateva secunde, dupa care o lasam sa se raceasca pana pregatim celelalte ingrediente.


Tocam ceapa, mararul si patrunjelul marunt, dam morcovii pe razatoare.


Pieptul de pui il dam prin masina de tocat carne.


Amestecam toate ingredientele, dupa care le condimentam dupa gust.


Dupa ce s-au racit frunzele de stevie, le indoim pe jumatate si taiem cu un cutit nervurile ( vezi foto), dupa care le umplem cu amestecul de carne tocata, le invelim cu grija sa nu rupem foaia.


Amestecam borsul cu 2 linguri de tocana de legume.


Punem sarmalutele intr-o oala, apoi le acoperim cu borsul amestecat cu tocanita de legume sau bulionul.


Punem la foc mediu cam 40 de minute, din cand in cand completam cu apa.


Servim cu smantana si mamaliguta calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dya Daniela Andrei 1

04.04.2011, 21:45

delicioase!

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:33

frumoase si bune din farfuria aia vreau si eu una

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2011, 13:26

dya, mamaieelena multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute