Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2013 | 905 vizualizari

 

Am avut necaz mare pe un anume gascan,care ma tot alerga cand ma vedea...asa ca i-a sunat ceasul,el a vrut-o......Asa-i legea naturii,aia mai mari ii mananca pe aia mai mici sau invers,inca nu-i batuta-n cuie.....

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g carne de gascan tocata ( piept,pulpe si grasime)
  • 2 cepe
  • 100 g orez prefiert Panzzani
  • sare
  • piper
  • foi de vita
  • 1 l bors smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan:

Pregatim carnea,adica o tocam,am folosit carnea de pe piept si copane,am adaugat si grasimea de la gascan.Ceapa o taiem marunt si o adaugam in carne,punem si orezul spalat,potrivim de sare si piper si incepem sa formam sarmalutele.Cratita in care urmeaza sa le fierbem o imbracam in foi de vita,apoi asezam frumos sarmalutele,deasupra acoperim tot cu foi de vita.Turnam borsul si bagam cratita la cuptor ,foc moderat cca 45-50 min


Se servesc cu smantana,iaurt sau simple.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

07.12.2013, 11:11

Bune-bune !!!
Eu nu l-as alerga pe gascan , sunt mai comoda . i-as da putina paine inmuiata in tuica

Lia_ 1

07.12.2013, 15:42

asta este o mare specialitate!

sa te uiti la Brandusa ca retin un preparat din piept de rata fabulos dar cred ca deja pieptul e in sarmale

Ligia Bxl 1

11.12.2013, 13:45

si ai pus gascanul pe aici sa te bantuie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac