Sarmalute in frunze de varza

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2011 | 1669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza acra
  • 1kg carne tocata(porc si vita)
  • 2-3 cepe
  • 2oua
  • 1ceasca orez
  • cimbru
  • delikat
  • piper
  • busuioc
  • 1lingurita boia dulce
  • bulion de rosii
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in frunze de varza:

Carnea tocata o punem intr-un lighenas iar peste ea punem condimentele,ouale,patrunjelul si orezul spalat si amestecam.


Varza o desfacem foaie cu foaie,le taiem nervurile si formam sarmalutele(le rulam).


Miezul de varza il taiem marunt si-l asezam pe fundul oalei apoi asezam una cate una sarmalutele.Cand am asezat toate sarmalutele punem cateva bucati de sunca printre ele,sucul de rosii si bulionul de rosii apoi acoperim cu varza taiata marunt.


O data acoperita cu varza taiata punem apa fierbinte cat sa acopere totul ,punem un capac si lasam sa fiarba la foc mic.


Pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in frunze de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

06.06.2011, 09:36

bune rau

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:01

Pai hai fuguta sa papi

lilik 1

11.06.2011, 14:07

buneeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 21:28

Desert bomboane Raffaello, cu arahide

de RODIMUR 5

ieri la 21:03

Ciulama de ciuperci, de post

de vasimur 3

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute rumenite in vasul de lut la cuptor