Scarita cu cartofi

de asubana in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2011 | 3148 vizualizari

 

Mancarica scazuta de cartofi cu afumatura. Se serveste cu salata de varza murata sau muraturi asortate.

 

INGREDIENTE

  • o scarita seni preparata si afumata
  • 1 kg. de cartofi
  • 2 cepe
  • bulion 2 linguri
  • 1 foaie de dafin, o crenguta de cimbru,
  • 1 legatura de patrunjel si 1 de marar verde
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita cu cartofi:

Se spala si se portioneaza scarita, se lasa la fiet pe foc potrivit in cantitate de apa de vreo 3 degete deasupra carnii si se spumuieste de cate ori este nevoie.


-ceapa se caleste separat intr-o tigaie si cartofii se taie in 4 daca sunt mai potriviti daca nu in 5/6 pe lung.


- cand este fiarta bine carnita se adauga cepa calita separat intr-o tigaie separata si cartofii taiati, foaia de dafin cimbru o crenguta daca va place mai aromata mancarica.


- se lasa la fiet toate ingredientele de mai sus mentionate pana fierbe cartoful, dupa care se adauga bulionul,sare,piper dupa gust si se lasa la scazut cat considerati ca este necesar.


Se adauga patrunjelul si mararul tocat marunt se acopera pret de cateva minute dupa care se lasa descoperit sa se raceasca mancarica.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

elena1988 1

18.03.2011, 22:00

asubana 1

22.03.2011, 16:27

poftiti la masa .....

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:17

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu friptura de pui