Sarmalute ın frunza de loboda

de kukibella in Vita, 28 Feb 2012 | 3698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 leg.de loboda
  • 1 leg.patrunjel
  • 250 gr. carne tocata de vita
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapa
  • 1 fir praz
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1/2 rodie
  • busuioc,cimbru,sare,piper
  • ulei de masline
  • 300 gr.roşii tocate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute ın frunza de loboda:

frunzele de loboda se operesc ın apa fierbinte ptr.aprox.1 min.se pun ın apa rece şi dupa ,se scurg.


orezul se pune ın apa fierbinte ptr.aprox.15 min.


ceapa,prazul,usturoiul şi patrunjelul se toaca marunt.


se amesteca orezul scurs cu zarzavatul şi carnea .


se adauga condimentele.


se prepara sarmalele.


se aseaza ıntr-o cratita cu samburii de la rodie.


se aduga roşiile tocate amestecate cu aprox.2 pahare de apa fierbinte.


se fierb la foc mic ptr.aprox.30-35 min.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute ın frunza de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

29.02.2012, 13:23

Angelina_Elena 1

29.02.2012, 19:54

nu am mai auzit de sarlmale in frunze de loboda...imi place culoarea frunzelor

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am facut niciodata in frunze de loboda... dar trebuie neaparat sa incerc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Carne de viţel cu piure de cartofi şi ţelină la cuptor