Sarmalute ın frunza de loboda

de kukibella in Vita, 28 Feb 2012 | 7385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 leg.de loboda
  • 1 leg.patrunjel
  • 250 gr. carne tocata de vita
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapa
  • 1 fir praz
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1/2 rodie
  • busuioc,cimbru,sare,piper
  • ulei de masline
  • 300 gr.roşii tocate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute ın frunza de loboda:

frunzele de loboda se operesc ın apa fierbinte ptr.aprox.1 min.se pun ın apa rece şi dupa ,se scurg.

orezul se pune ın apa fierbinte ptr.aprox.15 min.

ceapa,prazul,usturoiul şi patrunjelul se toaca marunt.

se amesteca orezul scurs cu zarzavatul şi carnea .

se adauga condimentele.

se prepara sarmalele.

se aseaza ıntr-o cratita cu samburii de la rodie.

se aduga roşiile tocate amestecate cu aprox.2 pahare de apa fierbinte.

se fierb la foc mic ptr.aprox.30-35 min.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute ın frunza de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

29.02.2012, 13:23

Angelina_Elena 1

29.02.2012, 19:54

nu am mai auzit de sarlmale in frunze de loboda...imi place culoarea frunzelor

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am facut niciodata in frunze de loboda... dar trebuie neaparat sa incerc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocăniță de vita cu ardei copt