Saslik

de karma in Porc, 4 Sep 2011 | 6773 vizualizari

 

Va impartasesc din experienta mea de cativa ani in vizita la prietenii din Ukraina. Fie ca facem gratar, fie frigarui, saslikul este un motiv de intalnire cu prietenii. Ce-am observat....va spun mai jos

 

INGREDIENTE

  • carne
  • maioneza
  • sare
  • cimbru
  • alte ierburi
  • bere
  • vin
  • iaurt
  • pasta chilli
  • ketchup sau pasta de tomate
  • o ceapa taiata feliute si frecata cu sare si otet
  • usturoi pisat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saslik:

Carnea, se presara cu sare, cimbru piper, alte ierburi dupa gust,, apoi se amesteca cu restul de ingrediente mentionate mai sus, compozitie in care se lasa 12 ore cel putin, la frigider, De fapt am inteles ca asta ar fi secretul, sa-i zicem "macerarea" carnii intr-o astfel de compozitie.  Eu am preparat asta pentru maine si cred ca va fi un gratar delicios

TIPS-URI

1

Am vazut orez la garnitula de saslik. Nu este obligatoriu. Se mananca exact ca orice alta friptura, numai ca lasand-o de azi pe maine in ingredientele mentionate mai sus, capata o alta savoare.

2

in loc de maioneza am pus mustar

3

reteta poate fi aplicata pentru orice fel de carne

4

aceeasi compozitie si pentru frigarui

5

cotletul meu nu mai iese uscat la gratar, ci foarte fraged

Daca ti-a placut reteta noastra "Saslik" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor