Savarine

de ianculubita in Prajituri, 25 Noi 2013 | 8959 vizualizari

 

Poate va era pofta de o savarina!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 130 g zahar
  • 100 g pesmet
  • 3-4 linguri faina
  • esenta de rom
  • Sirop
  • 200 g zahar
  • 300 ml apa
  • 100 ml rom
  • Pentru ornat
  • 400 ml frisca
  • 2 plicuri tort jelee rosu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine:

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, zahar, esenta de rom apoi adaugam galbenusurile pe rand, pesmetul, faina si amestecam incet cu lingura; ungem cu ulei formele de savarina mici, punem 2-3 linguri din compozitie si le lasam la cuptor 20 minute fara sa deschidem usa; le lasam sa se raceasca in forme iar in acest timp pregatim siropul, amestecand toate ingredientele intr-un vas pe foc.


Dupa ce s-au racit,le scoatem din forme,le taiem un capacel,le insiropam bine,le umplem cu frisca din belsug,punem capacelul iar deasupra turnam jeleul pregatit dupa instructiunile de pe plic.


Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

ianculubita 1

25.11.2013, 20:52

hai Rocsy,hai ca mai e putin

danakarin 1

28.11.2013, 09:04

ca la revista ! minunate !

ianculubita 1

29.11.2013, 14:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec din albusuri cu ciocolata
  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Savarine