Savarine cu pesmet

de sabiradu in Prajituri, 17 Mai 2011 | 3236 vizualizari

 

Delicioaseeeeee si foarte simple

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 sau 5 linguri de pesmet
  • Sirop :
  • 1 cana de zahar ,
  • 1 cana si jumatate de apa
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine cu pesmet:

Ingredientele pentru sirop se fierb si apoi se lasa la racit.


Albusul spuma tare cu zahar, apoi adaugam pesmetul in ploaie. Simplu si buun.


Lasam savarinele sa se raceasca foarbe bine pentru ca altfel nu se insiropeaza cum trebuie .Le insiropam reci si le ornam cu frisca .Am pus si putin tort jelle rosu peste ele dar nu era nevoie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

17.05.2011, 22:27

buneee

mirela0911 1

17.05.2011, 22:53

Tare bune sunt si forma e frumoasa

irena 1

02.03.2012, 12:04

Excelent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de frisca.