Scarita cu cartofi natur

de _Alina_ in Porc, 20 Oct 2012 | 3315 vizualizari

 

Cum am primit reprosuri ca in ultima vreme am pus numai retete de conserve si dulciuri, iata ca a venit randul si unei manacrici consitente si delicioase care sper sa va incante simturile :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g scarita de porc
  • 200 ml vin rosu
  • 150 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • 1 lgt condiment grill
  • sare
  • 1 kg cartofi
  • 20 g unt
  • cateva fire de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita cu cartofi natur:

1. Facem o marinata din vin, rosii, condimentul grill, foile de dafin si ceapa taiata julien.


2. Punem scarita spalata si portionata in marinata si dam la frigider 1 h.


3. Scoatem scarita din marinata si o punem la rumenit intr-o tigaie non-aderenta timp de 10 min. Dupa timpul mentionat adaugam jumatate din marinata in tigaie + rosiile si ceapa din aceasta, punem capacul si lasam pana cand scade tot lichidul.


4. Curatam cartofii, ii taiem in 4, ii spalam si ii punem la fiert 15-20 min. Scurgem cartofii, punem untul la incins intr-o cratita si dam drumul cartofilor. Ii rumenim cateva minute, adaugam mararul tocat si sare si sunt gata de papat.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (9)

diaconta 1

20.10.2012, 15:30

Mmmmmmmmmm ce m-ai "plesnit" cu mancarica asta

Bya Ralu 1

20.10.2012, 15:41

delicios!

Rocsi 1

20.10.2012, 19:09

Tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Costite cu hasme si cartofi (la cuptor)