Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cum am primit reprosuri ca in ultima vreme am pus numai retete de conserve si dulciuri, iata ca a venit randul si unei manacrici consitente si delicioase care sper sa va incante simturile :)
1. Facem o marinata din vin, rosii, condimentul grill, foile de dafin si ceapa taiata julien.
2. Punem scarita spalata si portionata in marinata si dam la frigider 1 h.
3. Scoatem scarita din marinata si o punem la rumenit intr-o tigaie non-aderenta timp de 10 min. Dupa timpul mentionat adaugam jumatate din marinata in tigaie + rosiile si ceapa din aceasta, punem capacul si lasam pana cand scade tot lichidul.
4. Curatam cartofii, ii taiem in 4, ii spalam si ii punem la fiert 15-20 min. Scurgem cartofii, punem untul la incins intr-o cratita si dam drumul cartofilor. Ii rumenim cateva minute, adaugam mararul tocat si sare si sunt gata de papat.
Pofta Buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult