Scoici cu paste umplute

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Feb 2014 | 6203 vizualizari

 

Din timp in tim prepar scoici sau fructe de mare . Ne plac foarte mult sunt delicioase si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici decorticate congelate
  • 250 gr tortellini cu ricotta
  • 250 sachetini cu spanac
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 tija telina
  • 1 fir mic de praz
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • Zeama si coja de lamaie
  • 1 lingurita praf curcuma
  • 2 linguri sos Teryaki
  • 1 /2 lingurita olio e aglio
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu paste umplute:

Pastele se fierb 3 min . conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele se curata se spala si se taie fasii inguste .

Caliti amestecul de legume in uleiul amestecat cu unt topit.

Adaugati putina coaja de lamaie , fulgii de usturoi si scoicile.Sarati.

Lasati sa se patrunda 2 minute, amestecand cu grija .

Adaugati curcuma , sosul Teryaki si condimentul ,, olio e aglio''.

La sfarsit acriti cu zeama de lamaie si serviti cu pastele umplute .

TIPS-URI

1

Daca va place puteti inlocui zeama de lamaie cu 50 ml vin alb pe care-l veti pune in preparat in acelasi timp cu scoicile .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu paste umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici in sos.