''Scoici ''picante

de epurasha2bb in Paste, 22 Apr 2010 | 5775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/3 paste fainoase sub forma de scoici (Monte Banato de ex.),
  • 2 ciuperci champignion,
  • 2 triunghiuri branza topita unul cu cascaval si altul cu smantana,
  • 1/2 ardei rosu gras,
  • 1/2 ceapa ,
  • 2 graunti de usturoi,
  • 1 cubulet de unt,
  • 1 lingura pesto rosii si busuioc Kotanyi,
  • 1/2 piept de pui ,
  • 1/2 ardei iute rosu mic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Scoici ''picante:

Se fierbe apa cu 1 lingura de sare.Cand clocoteste dam drumul scoicilor si dam focul mic.Acoperim oala si lasam 10 minute, amestecand din cand in cand usor cu o lingura nemetalica.Se scurg apoi pastele si se trec printr-un jet scurt de apa rece.


Separat se face sosul(cat timp au fiert scoicile).Se taie cat mai pe lung usturoiul, ceapa , ardeiul, si ciupercile lamele.Se incinge o tigaia gen wok si se adauga legumele si ciupercile taiate feliute.ne trebuie niste piept de pui deja preparat, fiert, prajit, din care taiati cubulete mici din carne fara piele, oase sau zgarciuri, doar fileul.Adaugati si acest ingredient.Se amesteca din cand in cand, spre sfarsit adaugam 1 lingura pesto rosii si busuioc Kotanyi si cubulete de branza topita.


Mai lasam la foc mediu si amestecam sa se topesca bine branza.Adaugam si putina zeama din oala unde au fiert scoicile.Adaugam apoi si scoicile si adeiul iute taiat rondeluta si mai amestecam putin si oprim focul.


Servim cu frunze verzi ca decor si cu vin alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "''Scoici ''picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

epurasha2bb 1

23.04.2010, 08:39

madi atunci iti dau mai multe portii!

mihaelar63 1

02.05.2010, 00:17

eu as putea renunta la vin , numai sa primesc

epurasha2bb 1

03.05.2010, 09:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si sos de rosii